Durafloor.
Durable floor solutions
Професионални настилки За дома Луксозни настилки Детски площадки Спортни настилки Окачени тавани Первази и аксесоари Защита за ъгли и стени
За офиса За образованието За здравеопазването За вкусовата индустрия За хранителната индустрия За електронната индустрия За фармацията За кухни За отдих За СТАС
+ 359 899 258 737 +359 885 621 189 office@durafloor-bg.com

DURAFLOOR е представител за България на финландските компании HELSTEN и UPOFLOOR, немската компания NORDPFEIL, унгарската компания Graboplast, чешката компания FATRA и шведската компания Tarkett.

Предлагаме подови решения и на френската компания TLM, финландските компании HELSTEN и UPOFLOOR, немската компания NORDPFEIL, унгарската компания Graboplast, чешката компания FATRA. Фирмата предлага проектиране, доставка и монтаж на подови покрития от линолеум, PVC, естествен трислоен паркет, спортни настилки, ламиниран паркет, луксозни настилки, мокет, окачени тавани, стенни покрития, естествен каучук и безфугови и антибактериални технологии. Всички те с високи качества и технически характеристики на еко продукти.

DURAFLOOR предлага и различни решения, даващи възможност за избор по отношение на вид и дизайн, високо ниво на гаранция, устойчивост на цветове и висока износоустойчивост на повърхностния слой на продуктите.